Oua cu spanac, smantana si branza

Printeaza

Oua cu spanac, smantana si branza din: spanac, pesto, smantana, branza, oua.

Ingrediente:Oua cu spanac si mantana

  • 100g de spanac tânăr, tocat grosier
  • 4 linguri de pesto proaspăt
  • 100ml de smântână pentru gătit
  • 100g de brânză Gruyere, rasă fin
  • 4 ouă medii

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180°C. Amestecă spanacul, sosul pesto şi smântână, asezonează după gust, apoi transfera amestecul în două tăvi ceramice mici.

Cu ajutorul unei linguri, formează câte două adâncituri în ambele amestecuri şi sparge câte un ou în fiecare adâncitură.

Dă-le la cuptor 10-12 minute până când albuşurile se stabilizează, dar gălbenuşurile încă sunt moi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.