Oua la cuptor cu spanac si rosii
PrinteazaOua la cuptor cu spanac si rosii din: spanac, rosii, oua, ulei, sare, piper, busuioc.
Ingrediente:
- 500 g spanac
- 8 rosii
- 4 oua
- 4 lingurite ulei
- sare
- piper
- busuioc proaspat
Mod de preparare:
In patru vase individuale, termorezistente, speciale pentru cuptor, se pune spanacul spălat în prealabil cu jet de apă rece şi scurs bine.
Se stropeşte cu un pic de ulei, se presară cu sare şi deasupra lui se aşază câte două roşii tăiate rondele.
Se stropesc si ele cu ulei si se presară cu sare.
Peste roşiile si spanacul din vase se pune si câte un ou crud. La final, se presară cu sare si apoi se dau la cuptor 20 de minute.
Se aduc la masă cu piper pe deasupra, dar si cu frunze proaspete de busuioc.
Oua la cuptor cu spanac si rosii
Pofta buna!