Ouă cu cremă de ciocolată din: ciocolata alba, frisca, unt, zahar, zahar vanilat, coaja de portocala, oua, faina, praf de copt si zahar pudra. Ingrediente: 230 g ciocolata alba 80 g frisca 200 g unt moale 75 g zahar 2 linguri zahar vanilat putina coaja de portocala rasa 3 oua 300 g faina 1/2 lingurita […]
Oua de ciocolata umplute cu crema
PrinteazaOua de ciocolata umplute cu crema din: oua de ciocolata, frisca, zahar vanilat, capsuni, zahar pudra, rom alb.
- 4 oua mari de ciocolata
- 200 ml frisca
- 1 plic zahar vanilat
- 12 capsuni
- zahar pudra
- 4 linguri rom alb
Mod de preparare:
Se bate frisca impreuna cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Se inglobeaza capsunile pasate. Se asaza ouale de ciocolata in suporturile pentru oua fjerte si se taie cu grija capacelele.
Se toarna in fiecare ou cate o lingura de rom si se spriteaza decorativ spuma roz.
Oua de ciocolata umplute cu crema
Pofta buna!
Poate iti place si:
Brioşe cu două feluri de ciocolată
O reteta delicioasa de briose cu doua feluri de ciocolata din: faina, lapte, unt, granule de ciocolata, cacao neagra, zahar tos, zahar brun, oua, zahar vanilat si sare. Ingrediente: 200 g faină cu agent de creştere 150 ml lapte 125 g unt 60 g granule de ciocolată 15 g cacao neagră 90 g zahăr tos […]
Stea cu ciocolata si lichior de oua
O reteta delicioasa de stea cu ciocolata,faina, praf de copt, migdale, zahar vanilat, gelatina, smantana, lichior de oua, zahar pudra si fistic. Ingrediente: 300g făină 2 linguriţe praf de copt 100 g migdale 3 linguri zahăr vanilat 1/2 pachet gelatină 3/4 l smântână 6 linguri lichior de ouă 200 g zahăr pudră 80 g […]
Briose cu ciocolata amaruie
Briose cu ciocolata amaruie din: unt, ciocolata, oua, mascarpone, faina, zahar. Ingrediente: 150 g ciocolată amăruie 150 g unt 100 g zahăr pudră 3 ouă bătute 70 g faină 100 g ciocolată albă 150 g mascarpone Mod de preparare: Se topesc la bain-marie 150 g ciocolată amăruie şi 150 g unt. Se adaugă 100 […]
Pofta buna!