Oua de prepelita cu castraveti
PrinteazaOua de prepelita cu castraveti
4-5 ouă de prepeliţă
- 2 gălbenuşuri de găină
- 2 gogoşari muraţi
- 4 castraveţi muraţi
- 500 ml ulei
- sare
- piper
- delicat
Mod de preparare:
Punem ouăle de prepeliţă la fiert, apoi le curăţăm şi le aşezăm într-un castron.
Din două gălbenuşuri de găină crude şi 5 gălbenuşuri de prepeliţă fierte facem o maioneză consistentă cu 500 ml ulei, adăugăm sare, piper, delicat, muştar, patru sau cinci castraveţi muraţi şi tocaţi cubuleţe şi doi gogoşari muraţi, tăiaţi cubuleţe.
Punem sosul de maioneză peste ouăle fierte, după care decorăm cu măsline şi verdeata.
Pofta buna!