Oua de prepelita cu castraveti

Printeaza

 Oua de prepelita cu castraveti

Ingrediente:Oua de prepelita cu castraveti

4-5 ouă de prepeliţă

 

  • 2 gălbenuşuri de găină
  • 2 gogoşari muraţi
  • 4 castraveţi muraţi
  • 500 ml ulei
  • sare
  • piper
  • delicat

 

 

Mod de preparare:

Punem ouăle de prepeliţă la fiert, apoi le curăţăm şi le aşezăm într-un castron.

Din două gălbenuşuri de găină crude şi 5 gălbenuşuri de prepeliţă fierte facem o maioneză consistentă cu 500 ml ulei, adăugăm sare, piper, delicat, muştar, patru sau cinci castraveţi muraţi şi tocaţi cubuleţe şi doi gogoşari muraţi, tăiaţi cubuleţe.

Punem sosul de maioneză peste ouăle fierte, după care decorăm cu măsline şi verdeata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.