Ouă de prepeliţă la pahar cu somon afumat
PrinteazaOuă de prepeliţă la pahar cu somon afumat din: mustar, marar tocat, ulei, otet de mere, sare, piper alb, fasole verde, oua de prepelita, ardei gras si somon afumat.
- 4 lingurite mustar
- 1 lingurita marar tocat
- 1 lingura ulei
- 1 lingura otet de mere
- sare
- piper alb
- 100 g fasole verde
- 16 oua de prepelita
- 1/2 ardei gras rosu
- 4 felii somon afumat
Mod de preparare:
Se prepară dressingul: se amestecă muştarul cu mărar, ulei şi oţet, bătând cu telul. Se sărează şi se piperează. Se curăţă fasolea verde şi se opăreşte în apă clocotită cca 2 min.
Se fierb ouăle de prepeliţă 4-5 min., se trec prin jet de apă rece, se decojesc şi se taie în două pe lung. Se spală ardeiul gras, se decojeşte cu lama pentru cartofi şi se taie cuburi pulpa.
Se repartizează în pahare fasolea verde, ouăle, bucăţile de ardei gras şi jumătăţi de de felii de somon. Se toarnă dressingul şi se amestecă bine totul.
Ouă de prepeliţă la pahar cu somon afumat
Pofta buna!