Ouă fierte cu garnitură de budincă de macaroane, cu ciuperci, şuncă şi limbă fiartă afumată şi cu sos tomat

Printeaza

 Ouă fierte cu garnitură de budincă de macaroane, cu ciuperci, şuncă şi limbă fiartă afumată şi cu sos tomat)

Ingrediente:Ouă fierte cu garnitură de budincă de macaroane, cu ciuperci, şuncă şi limbă fiartă afumată şi cu sos tomat

  • 12 ouă
  • 250 g macaroane
  • 150 g şuncă
  • 150 g limbă fiartă afumată
  • 150 g ciuperci
  • 500 g roşii
  • 12 crutoane prăjite
  • 100 g unt
  • sare
  • cimbru
  • 30 g făină
  • 3 linguri vin roşu
  • 120 g parmezan sau caşcaval ras

 

Mod de preparare:

Macaroanele se fierb 15 minute în apă cu sare, apoi se strecoară, se taie bucăţi şi se încălzesc în unt. Se amestecă cu ciupercile sotate tăiate felii, cu şunca şi limba tăiate julien.

Se aşază în mijlocul unui platou şi se presară pe ele parmezanul ras.

Ouăle pe crutoane se pun în jurul macaroanelor şi se napează cu un sos tomat (făcut din roşii, unt, cimbru, făină şi vin roşu). Se servesc fierbinţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.