Ouă fierte cu garnitură de salpicon de pui şi bureţi sotaţi

Printeaza

Ouă fierte cu garnitură de salpicon de pui şi bureţi sotaţi

Ingrediente:Ouă fierte cu garnitură de salpicon de pui şi bureţi sotaţi

  • 12 ouă
  • 600 g bureţi
  • 600 g pui
  • sare
  • piper
  • 1 legătură mărar
  • 3/4 lingură făină
  • 3 linguri smîntînă
  • 1ceapă
  • 120 g unt
  • 12 crutoane prăjite
  • Maggi

 

Mod de preparare:

Puiul se fierbe cu ceapa şi sarea. Bureţii se taie şi se sotează în unt.

Sepa­rat se face un sos suprem din zeama de la pui, 90 g unt, făină, sare şi 3 linguri smîntînă. Jumătate din sos se amestecă cu bureţii şi cu carnea de pui tăiată mărunt.

Ouăle se fierb, se curăţă de coajă şi se pun pe crutoane. Se aşază coroană pe un platou, se napează cu restul de sos fierbinte şi se presară cu mărarul tocat. în mijlocul platoului se pune salpiconul de pui fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.