Ouă fierte în aspic cu garnitură de rasol de peşte, icre şi maioneză cu castraveciori acri

Printeaza

Ouă fierte în aspic cu garnitură de rasol de peşte, icre şi maioneză cu castraveciori acri

Ingrediente:Ouă fierte în aspic cu garnitură de rasol de peşte, icre şi maioneză cu castraveciori acri

  • 18 ouă proaspete
  • 600 g somn
  • 150 g icre
  • 3/4 l aspic
  • 150 g ulei
  • 2 găl­benuşuri
  • 3 catraveciori acri
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1ceapă
  • 1 morcov

 

Mod de preparare:

Peştele se fierbe cu ceapă, morcov şi sare. Cînd s-a răcit se taie în 18 escaloape.

Ouăle se fierb 7 minute, se pun în apă rece şi se curăţă de coajă. Escalopurile de peşte se pun într-un platou şi peste fiecare se pune cîte un ou, apoi se dă la frigider.

Cînd a început să gelifieze aspicul, se napează ouăle si se dau din nou la frigider.

Cînd se servesc, se pun pe fiecare ou cîteva icre.

Separat se serveşte o maioneză cu catraveciorii tocaţi şi pătrunjelul la fel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.