Vitel cu Sos Gorgonzola din: carne de vitel, branza gorgonzola, smantana, unt, ulei de masline, sare, piper, frunze de busuioc. Ingrediente: 4 felii de carne de vitel (cotlet sau mușchi de vitel) 200g brânză Gorgonzola 1 cană de smântână 2 linguri de unt 2 linguri de ulei de măsline Sare și piper, după gust […]
Oua cu ierburi si ulei de trufe
PrinteazaOua cu ierburi si ulei de trufe din: oua, patrunjel, coriandru, arpagic si ulei de trufe.
Ingrediente:
- 4 ouă fierte
- 4 crenguţe de pătrunjel
- 4 crenguţe de coriandru
- 4 fire de arpagic
- 4 linguriţe cu ulei de trufe
Mod de preparare:
Spală şi usucă pătrunjel, coriandrul şi arpagicul. Taie-le, apoi separă-le în rămurele.
Pune ouăle fierte în cupe şi decupează o deschizătură. Toarnă 1 linguriţă de ulei de trufe pe fiecare ou. Deasupra presară ierburile.
Pentru a servi, poţi adăuga seminţe de susan prăjite, seminţe de mac şi somon afumat.
Oua cu ierburi si ulei de trufe
Pofta buna!
Pui cu Busuioc și Roșii – Savoare Italiană în Propria Bucătărie
Pui cu Busuioc și Roșii – Savoare Italiană în Propria Bucătărie din: piept de pui, ulei de masline, usturoi, rosii cherry, busuioc, parmezan. Puiul cu busuioc și roșii este un fel de mâncare inspirat din bucătăria italiană, bogat în arome și ușor de preparat. Iată cum să-l pregătești: Ingrediente: 4 bucati piept de pui deschise […]