Oua in crusta de caju
PrinteazaOua in crusta de caju din: oua, caju, morcovi, ceapa, ulei, pesmet, sare, piper.
- 12 ouă
- 200 g caju
- 3 morcovi
- 2 cepe
- 3 linguri cu ulei de măsline
- 2 linguri cu pesmet
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbe ouăle în apă cu sare. Zdrobeşte nucile caju şi rumeneşte-le într-o tigaie (fără grăsime). Curată morcovii şi rade-i fin.
Taie mărunt cepele şi sotează-leîn uleiul încins, apoi adaugă răzătura de morcov. Lasă-le deoparte să se răcească. Adaugă pesmetul sare şi piper proaspăt măcinat şi amestecă.
Tăvăleşte ouăle fierte şi decojite prin amestecul de pesmet şi morcovi apoi prin nucile caju rumenite. Serveşte-le imediat.
Oua in crusta de caju
Pofta buna!
Astea sunt bune pentru aperitive