Oua in crusta de caju

Printeaza

Oua in crusta de caju din: oua, caju, morcovi, ceapa, ulei, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Oua_in_crusta_de_caju

  • 12 ouă
  • 200 g caju
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 3 linguri cu ulei de măsline
  • 2 linguri cu pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbe ouăle în apă cu sare. Zdrobeşte nucile caju şi rumeneşte-le într-o tigaie (fără grăsime). Curată morcovii şi rade-i fin.

Taie mărunt cepele şi sotează-leîn uleiul încins, apoi adaugă răzătura de morcov. Lasă-le deoparte să se răcească. Adaugă pesmetul sare şi piper proaspăt măcinat şi amestecă.

Tăvăleşte ouăle fierte şi decojite prin amestecul de pesmet şi morcovi apoi prin nucile caju rumenite. Serveşte-le imediat.

Oua in crusta de caju

Oua_in_crusta_de_caju

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Astea sunt bune pentru aperitive

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.