Oua in cuiburi

Printeaza

Oua in cuiburi din: oua, cascaval, unt, piper, sare, piper.

Ingrediente:Oua in cuiburi

  • 5 ouă
  • 75 g caşcaval
  • 15 g unt
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Se sparg ouăle crude şi se separă cu grijă gălbenuşurile de albuşuri.

Albuşurile se bat spumă şi se încorporează în caşcavalul ras. Intr-o formă unsă cu unt se aşează compoziţia de albuşuri şi se pune la cuptor până se întăreşte. Se scoate din cuptor; se fac, cu lingura, mici adâncituri în albuşuri, în care se pune câte un gălbenuş.

Se dau din nou la cuptor până ce se întăresc şi gălbenuşurile.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.