Oua in pesmet

Printeaza

Oua in pesmet din: oua, carne, usturoi, sare, piper, pesmet.

Ingrediente:Oua in pesmet

  • 8 ouă fierte
  • un ou crud
  • 650 g carne tocată amestec
  • un căţel usturoi
  • sare
  • piper

Pentru prăjit:

  • 2 ouă
  • pesmet
  • ulei

 

Mod de preparare:

Carnea se mai trece o dată prin maşina de tocat cu usturoiul. Se adaugă oul crud, sare şi piper. Fiecare ou fiert se îmbracă în carne tocată şi se modelează între palme.

Se trece fiecare ou astfel îmbrăcat prin cele două ouă bătute, apoi prin pesmet şi se prăjesc în ba de ulei bine încins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.