Oua in sos picant
PrinteazaOua in sos picant din: oua, ulei de masline, ceapa, radacina de ghimbir, chimen, garam masala, pasta de tomate, suc de lamaie, smantana, coriandru, sare, piper.
- 4 oua
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ceapa, tocata
- 2.5 cm radacina de ghimbir
- 1/2 lingurita chimen
- 1/2 lingurita garammasala
- 1 1/2 lingurita pasta de tomate
- 2 lingurite suc de lamaie
- 250ml smantana
- 1 lingura coriandru tocat
- sare si piper
- coriandru, pentru servire
Mod de preparare:
Fierbeti oualele timp de 10 minute.
Incalziti uleiul intr-o tigaie, gatiti ceapa 2-3 minute, adaugati ghimbirul si mai gatiti 1 minut. Incorporati chimen, garam masala, suc de lamaie, pasta de tomate si smantana.
Gatiti 3-4 minute, adaugati coriandru si asezonati cu sare si piper, transferati intr-un bol. Decojiti oualele, taiati in juatati si asezati pe un platou.
Adaugati sos langa si garnisiti cu coriandru.
Pofta buna!