Oua in sos picant

Printeaza

Oua in sos picant din: oua, ulei de masline, ceapa, radacina de ghimbir, chimen, garam masala, pasta de tomate, suc de lamaie, smantana, coriandru, sare, piper.

Ingrediente: Oua in sos picant

  • 4 oua
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata
  • 2.5 cm radacina de ghimbir
  • 1/2 lingurita chimen
  • 1/2 lingurita garammasala
  • 1 1/2 lingurita pasta de tomate
  • 2 lingurite suc de lamaie
  • 250ml smantana
  • 1 lingura coriandru tocat
  • sare si piper
  • coriandru, pentru servire

 

Mod de preparare:

Fierbeti oualele timp de 10 minute.

Incalziti uleiul intr-o tigaie, gatiti ceapa 2-3 minute, adaugati ghimbirul si mai gatiti 1 minut. Incorporati chimen, garam masala, suc de lamaie, pasta de tomate si smantana.

Gatiti 3-4 minute, adaugati coriandru si asezonati cu sare si piper, transferati intr-un bol. Decojiti oualele, taiati in juatati si asezati pe un platou.

Adaugati sos langa si garnisiti cu coriandru.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.