Oua italienesti

Printeaza

Oua italienesti din: paine, oua, cascaval, patrunjel, unt, mustar.

Ingrediente:

  • felii de pâine
  • ouă
  • caşcaval ras
  • pătrunjel mărunţit
  • unt proaspăt
  • muştar

 

Mod de preparare Oua italienesti:

Se bat bine ouăle şi se adaugă caşca­valul ras, putându-se pune în compoziţie, după preferinţă, şi puţin muştar.

Se freacă bine, şi pasta rezultată se întinde pe felii de pâine, fiecare dintre ele fiind acoperită cu o altă felie.

Se unge felia superioară, deasupra, cu un strat generos de unt, şi se pun la rumenit într-o tigaie pe foc, cu unt topit.

Se fac pe ambele feţe, se scot şi se presară cu pătrunjel verde.

Se servesc reci sau foarte puţin încălzite pe plită.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.