Oua jumari cu branza rasa

Printeaza

Oua jumari cu branza rasa din: oua, telemea, ulei, paine cu cartofi, patrunjel verde, sare.

Ingrediente:

  • 4-6 oua
  • 200 g telemea
  • 2-3 linguri cu ulei
  • 4-6 felii de paine cu cartofi
  • 2 linguri cu patrunjel verde tocat
  • sare

 

Mod de preparare:

Oua jumari cu branza rasa: Spalati ouale, uscati-le in prosop curat, apoi spargeti-le in catron adanc.

Bateti cu furculita ca sa amestecati galbenusurile si albusurile, sarati putin si adaugati 2- 3 linguri cu apa rece.

Incalziti uleiul intr-o tigaie teflonata, rasturnati ouale si lasati sa se inchege.

Rupeti cu furculita ouale si trageti tigaia de pe foc. Radeti deasupra jumarilor branza telemea, amestecati usor si treceti mancarea pe farfurii.

Serviti dupa ce ati decorat cu patrunjel verde tocat, langa felii de pâine proaspata cu cartofi, facuta in casa.

 

 

Pofta buna!

 

 

Ton la Grătar în Crustă de Susan cu Sos Teriyaki

Ton la Grătar în Crustă de Susan cu Sos Teriyaki din: ton, sos de soia, miere, seminte de susan, ulei de susan, usturoi, sare, piper, frunze de ceapa verde. Această rețetă de Ton la Grătar aduce în farfurie o combinație uluitoare de texturi și arome. Steake-urile de ton, înmuiate în sos de soia și acoperite […]

 

Platou de Aperitive cu Fructe de Mare

Platou de Aperitive cu Fructe de Mare din: midii, creveti, fructe de mare, fructe uscate, nuci, lamaie, busuioc, ulei de masline, sare, piper. Pentru o ocazie specială sau pentru a impresiona invitații la următoarea petrecere, un platou gourmet de aperitive poate fi alegerea perfectă. Ingrediente (pentru platoul de aperitive): 100g midii, gătite și curățate 100g […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.