Ouă jumări cu parizer cu garnitură de salam de Sibiu şi brînză topită

Printeaza

Ouă jumări cu parizer cu garnitură de salam de Sibiu şi brînză topită

Ingrediente:Ouă jumări cu parizer cu garnitură de salam de Sibiu şi brînză topită

  • 12 ouă
  • 4 bucăţi brînză topită
  • 12 feli mari de parizer
  • 150 g salam de Sibiu
  • 60 g ulei
  • 60 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Parizerul se prăjeşte în ulei numai pe o parte, să formeze forma unei farfurioare.

Se fac jumările  şi cu ele se umplu feliile de parizer. Se aşază pe un platou şi se garnisesc jumările cu felioare de salam şi de brînză.

Se servesc calde, unse deasupra cu unt sau cu sos de friptură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.