Oua jumari

Printeaza

Oua jumari din: oua, smantana, branza de vaci, sare, unt, ulei.

Ingrediente:

  • 2 oua
  • 2 linguri cu smantana sau branza de vaci
  • sare
  • 2 linguri cu unt sau ulei

 

Mod de preparare:

Oua jumari: spala ouale, se sterg si se sparg in castron. pune untul in tigaie de teflon, iar cand s-a topit complet, se rastoarna ouale batute cu smantana si sare.

Daca smantana lipseste se adauga branza de vaci frecata cu o furculita. Cand ouale se incheaga, se despart cu furculita bucati potrivit de mari.

Jumarile se rastoarna pe farfurie si se servesc calde, cu paine proaspata si cu felii de tomate decojite cu grija.

 

Pofta buna!

 

 

Vinul Sassicaia: Un Vin Legendar din Toscana

Vinul Sassicaia: Un Vin Legendar din Toscana – Sassicaia este un vin roșu italian de renume mondial produs de Tenuta San Guido în regiunea Bolgheri din Toscana. Recunoscut ca unul dintre cele mai bune vinuri din lume, Sassicaia a jucat un rol crucial în revoluția vinurilor Super Tuscan. Istoria Vinului Sassicaia Povestea Sassicaia începe în […]

Lichior de cirese amare

Lichior de cirese amare – Aceasta bautura delicioasa este simplu de preparat si surprinde prin gustul sau intens si usor amarui, oferind in acelasi timp numeroase beneficii pentru sanatate. Ciresele amare au fost folosite in medicina traditionala pentru a trata diverse afectiuni, datorita proprietatilor lor antioxidante si antiinflamatoare. Cirese amare: Ciresele amare sunt cunoscute pentru […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Varza reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.