Oua cu maioneza si smantana
PrinteazaO reteta de oua cu maioneza si smantana din: oua, maioneza, smantana, sare, piper alb, masline verzi, rosie, castravete si marar.
- opt oua fierte
- sase linguri de maioneza
- trei linguri de smantana
- sare
- piper alb
- cateva masline verzi
- o rosie
- un castravete
- marar
Mod de preparare:
Ouăle fierte tari se taie în două, pe lung, iar gălbenuşurile se scot şi se pasează. Se adaugă maioneza, smântână, sarea, piperul şi se amestecă bine. Compoziţia se bagă într-un aparat de ornat torturi şi se umplu ouălele tăiate.
Se ornează cu măsline verzi tăiate rondele, cu feliuţe de castravete şi de roşii, fire de mărar. Ouăle se pot servi cu rondele de castravete tăiate sub formă de floricică, peste care se pun feliuţe de roşie, o linguriţă din compoziţia pentru umplut şi mărar.
Oua cu maioneza si smantana
Pofta buna!