Oua cu masline si rosii din: masline, rosii, ceapa, usturoi, ulei, sare, oua, piper, sunca.
Ingrediente:
200 g măsline
6 roşii tăiate cubuleţe
1 ceapă tocată mărunt
1 căţel de usturoi tocat mărunt
ulei de măsline pentru prăjit
piper
sare
4 ouă
4 felii subţiri de şuncă
Mod de preparare:
Cuptorul se preîncălzeşte la 175 °C. Se scot sâmburii măslinelor şi se toacă mărunt.
Se încinge uleiul de măsline într-o tigaie înaltă, în care se călesc apoi ceapa şi usturoiul, până se rumenesc.
Se adaugă măslinele şi roşiile. Se clocoteşte totul circa 12 minute, până se îngroaşă masa.
Se asezonează cu sare şi cu piper.
Amestecul se umple în 4 vase termorezistente, iarîn mijloc se face câte o gropiţă. în fiecare gropiţă se aşează câte un ou, iar peste gălbenuş câte o felie de şuncă.
Formele se ţin la cuptor până se coagulează albuşul.
Oua cu rosii si branza la cuptor din: oua, ciuperci, branza, sare, piper, rosioare. Ingrediente: 4 ouă 4 linguri ciuperci conservate 8 felii brânză telemea sare piper 8 roşioare Mod de preparare: Ciupercile se trec sub un jet de apă rece, se scurg bine, se taie felii subţiri, se adaugă sare şi piper după gust […]
Rosii cu oua si cascaval la cuptor din: rosii, oua, ceapa verde, ulei, usturoi, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 8 roşii 4 ouă 1 legătură ceapă verde 2 linguri ulei 3 căţei de usturoi 8 cubuleţe caşcaval sare piper Mod de preparare: Roşiilor li se taie un câpăcel, se golesc de miez şi se ung cu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.