Se prepară ochiuri la capac, avînd grijă să fie moi şi rotunde. Separat se pregăteşte o salată în proporţie de 1 kg cartofi fierţi în coajă, curăţaţi şi după ce s-au răcit, tăiaţi în fidea, 300 g şuncă şi 300 g castravecioriacri, tăiaţi de asemenea fideluţă, maioneză, muştar, piper şi sare după gust.
Se amestecă totul bine şi se formează apoi medalioane pe care se aşază cîte un ochi.
Se potriveşte marginea ochiului pe măsura medalionului, iar în centrul lui se pune cîte o boabă de piper.
Se modelează fiecare medalion pe margine cu maioneză, iar de jur împrejurul oului, cu aspic tocat. S
e aranjează medalioanele pe un platou şi se decorează pe margine cu foi de salată verde sau pătrunjel verde.
Oua umplute cu unt si verdeata din: oua, patrunjel, pesmet, usturoi, unt, sare, piper. Ingrediente: 5 ouă 1 legătură pătrunjel proaspăt 3 linguriţe pesmet 2 căţei usturoi 1 lingură unt sare şi piper Mod de preparare: Se fierb ouăle la foc potrivit, în apa cu o linguriţa de sare si, după ce se răcesc, se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.