Ouă moi II

Printeaza

Ouă moi II

Ingrediente:Ouă moi II

  • 10 ouă
  • apă rece

 

Mod de preparare:

Cele mai bune ouă moi le obţinem punîndu-le în apă rece. Cînd începe apa să dea foarte uşor în undă, le scoatem.

Atunci ouăle sînt fierte uniform pînă în mijlocul gălbenuşului. Le învelim într-un şervet şi le lăsăm 2 minute, apoi le ser­vim.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Mie mi-au iesit prea moi. Ceva n-a mers bine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.