Oua picante cu busuioc
PrinteazaOua picante cu busuioc din: ardei iute, ceapa, usturoi, ulei de masline, rosii, pasta de tomate, chimen, boia de ardei, sare, piper, busuioc, oua.
- 5 ardei iuti
- 1 ceapa, tocata
- 2-3 catei usturoi, tocat
- 1 lingura ulei de masline
- 5-6 rosii
- 3 linguri pasta de tomate
- chimen macinat
- 1 lingura de boia de ardei
- sare si piper, dupa gust
- busuioc
- 5 oua
Mod de preparare:
Se taie ardeii iuti cuburi. Intr-o tigaie incalziti uleiu si adaugati ceapa si usturoiul si gatiti cateva minute.
Incorporati ardeii iuti si rosiile taiate cubulete si lasati sa fiarba in suc cateva minute.
Adaugati pasta de tomate, amestecati, apoi adaugati condimentele si asezonati, dupa gust, cu sare si piper.
Gatiti cateva minute, apoi adaugati oalele si lasati sa se inchege. Opriti focul si presarati busuioc.
Lasati sa se raceasca, apoi serviti.
Pofta buna!