Ceai de Gălbenele, Turmeric și Piper Negru din: galbenele, turmeric, piper, apa, miere. Acest ceai nu doar că încântă simțurile cu aroma sa unică, dar este și un aliat excelent pentru îmbunătățirea digestiei și susținerea sistemului imunitar. Ideal pentru a fi consumat în zilele reci sau când te simți obosit, acest ceai este o adevărată […]
Oua posate cu avocado
PrinteazaOua posate cu avocado din: avocado, pasta de hrean, otet, busuioc, rosie, oua, bagels, pastrama.
Ingrediente:
- 1 avocado mare
- 2 linguriţe pastă de hrean
- 1 lingură oţet de vin roşu
- 0 mână frunze de busuioc, tocate fin
- 1 roşie, tăiată în bucăţi mici
- 4 ouă mari, reci
- 2 bagels
- 4 felii de pastramă
Mod de preparare:
Pune o oală cu apă la fiert, apoi taie fructul de avocado pe jumătate şi îndepărtează coaja şi sâmburele.
Pasează pulpa cu o furculiţă şi amestec-o cu pasta de hrean şi oţetul. Adaugă busuiocul şi roşia, apoi lasă sosul deoparte.
Lasă apa să fiarbă în continuare la foc mic, adaugă ouăle şi poşează-le până când albuşul este pătruns, însă gălbenuşul rămâne moale, circa 3 minute. Prăjeşte covrigii bagel.
Unge fiecare jumătate de covrig cu pastă de avocado, apoi aşază deasupra feliile de pastramă şi ouăle.
Oua posate cu avocado
Pofta buna!
Zbârciogi Prăjiți în Aluat Tempura
Zbârciogi Prăjiți în Aluat Tempura din: zbarciogi, faina de grau, faina de orez, ou, apa minerala, sare, ulei. Pregătește-te să descoperi un deliciu culinar ce îmbină tradiția cu modernitatea. Această rețetă își propune să aducă în prim-planul bucătăriei tale savoarea inconfundabilă a zbârciogilor, îmbrăcați într-un aluat ușor și crocant de tempura. Perfectă pentru a impresiona […]
Foarte bune ouale cu avocado