Oua rascoapte portugheze

Printeaza

 Oua rascoapte portugheze

Ingrediente:Oua rascoapte portugheze

  • 5 ouă
  • 500 g roşii
  • 1 lingură unt
  • 1 lingură brânză rasă
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se fierb ouăle tari, se curăţă de coajă şi se taie felii. Separat se spală câteva roşii nu prea coapte, se scot seminţele şi se taie felii.

O parte din aceste roşii se aşază pe fundul unei farfurii rezistente la foc, bine unsă cu unt.

Se presară puţină sare. Deasupra se aşază feliile de ouă, apoi un rând de roşii. Se sărează, se pune unt topit, se presară brânză rasă şi se dau la cuptor la foc potrivit.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sunt bune?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.