Oua cu rosii si branza la cuptor
PrinteazaOua cu rosii si branza la cuptor din: oua, ciuperci, branza, sare, piper, rosioare.
Ingrediente:
- 4 ouă
- 4 linguri ciuperci conservate
- 8 felii brânză telemea
- sare
- piper
- 8 roşioare
Mod de preparare:
Ciupercile se trec sub un jet de apă rece, se scurg bine, se taie felii subţiri, se adaugă sare şi piper după gust şi apoi se repartizează în patru vase mici de cuptor.
Feliile de brânză se repartizează câte două în fiecare vas, peste ciuperci.
Ouăle se separă, pe rând si, pe măsura separării, albuşul se pune peste brânză.
Se dau la cuptor pentru 15 de minute, se scot, se aşază gălbenuşurile şi se continuă coacerea până ce şi acestea sunt făcute.
Se ornează cu roşioare.
Oua cu rosii si branza la cuptor
Pofta buna!