Oua rosii de Pasti

Printeaza

Oua rosii de Pasti din: oua, vopsea, otet.

Ingrediente: Oua rosii de Pasti

  • 20 oua
  • vopsea oua
  • otet

 

 

Mod de preparare:

Se spala bine oualele si se pun la fiert intr-o cratita in apa rece. Se pot fierbe dup ce clocoteste apa intre 10-20 minute.

Se opreste focul si se pun in apa rece.

Intre timp se fierb 700 ml apa si se pun intr-un castron cu 3 linguri de otet; se pun oualele in castron si se lasa 5-7 minute sa se inroseasca.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Ouă Roşii Tradiţionale de Paşti

Reteta zilei: Ouă Roşii Tradiţionale de Paşti

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.