Fructele de Păducel: Minunea Naturii pentru O Inimă Sănătoasă – Ghidul Complet al Remediilor Naturiste. Fructele de păducel sunt recunoscute în medicina tradițională pentru proprietățile lor excepționale de a sprijini sănătatea cardiovasculară. Proprietăți Benefice ale Fructelor de Păducel: Fructele de păducel sunt bogate în antioxidanți, flavonoide și oligomeri procianidolici, care au efecte benefice asupra sănătății […]
Oua rosii ecologice
PrinteazaOua rosii ecologice din: oua, ceapa rosie, sfecla rosie, bors, otet, sare, frunzulite pentru decor.
Ingrediente:
- 10 ouă ecologice
- cojile a 4 cepe roşii
- câteva feliuţe de sfeclă roşie
- 1/4 l borş
- 1/4 l oţet
- un vârf de linguriţă de sare
- câteva frunzuliţe pentru decor
Mod de preparare:
Oua rosii ecologice: Intr-un vas, pui la fiert circa 1/2 l apă peste care adaugi cojile de ceapă şi de sfeclă roşie, 1/4l oţet (sau borş) şi un vârf de linguriţă de sare.
Acest amestec îl fierbi circa 1/2 oră pentru a se colora apa în roşu. între timp, speli bine ouăle, aplici pe fiecare ou câte o frunzuliţă şi înfăşori oul în câte o bucăţică de material subţire şi legi strâns pentru ca frunzuliţa aplicată să stea cât mai lipită de ou.
Scoţi cojile de ceapă şi de sfeclă roşie din vasul cu soluţia preparată şi introduci ouăle pe care le fierbi apoi câteva minute (până la colorarea în roşu şi suficient cât să fie ouăle fierte).
Pofta buna!