Ouă ruseşti umplute cu sprot
PrinteazaOuă ruseşti umplute cu sprot din: oua, sprot afumat, maioneza de salata, sare, piper si marar.
- 5 oua fierte tari
- 10 bucati de sprot afumat
- 1 lingura maioneza de salata
- sare
- piper macinat
- 1 lingura marar tocat marunt
Mod de preparare:
Ouăle se curăţă de coajă şi se taie în jumătăţi, pe lungime. Se scoate gălbenuşul cu o linguriţă şi se toacă mărunt. Sprotul se taie în bucăţi mici, se păstrează zece bucăţele, iar restul se amestecă bine cu gălbenuşul şi maioneza.
Se dă cu sare şi piper. Jumătăţile de albuş se umplu cu această compoziţie, se presară mărar şi se decorează cu bucăţelele de sprot rămase.
Ouă ruseşti umplute cu sprot
Pofta buna!