Oua scotiene

Printeaza

Oua scotiene din: carne tocata, pesmet, ulei, oua.

Ingrediente:Oua scotiene

  • 350 g carne tocata
  • pesmet
  • ulei
  • 5 oua

 

Mod de preparare:

Pui patru ouă la fiert şi când sunt gata le treci sub un jet de apă rece şi  subţire de carne tocată.

Treci apoi fiecare ou învelit prin oul rămas bătut, apoi prin pesmet şi le prăjeşti pe toate în baie de ulei. După ce le-ai pregătit pe toate tai ouăle în jumătate şi le aşezi pe o farfurie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.