Oua cu branza din: unt, oua, branza gruyere, ceapa verde. Ingrediente: 1 lingura unt 2 oua 40 gr branza gruyere 1 fir ceapa verde tocata Mod de preparare: Topiti untul si spargeti oualele si gatiti pana prind crusta. Presarati branza, 2 linguri de apa si acoperiti cu un capac. Gatiti cateva minute. Serviti […]
Oua cu sfecla
PrinteazaOua cu sfecla din: oua, sfecla rosie, pesmet, faina, ou, sare, piper, otet, ulei.
- 2 oua fierte tari
- 1 sfecla rosie
- 1 cana de pesmet
- 2 linguri de faina
- 1 ou crud
- sare
- piper
- otet
- ulei
Mod de preparare:
Ouăle fierte tari le cureţi de coajă. Sfecla o fierbi sau o coci la cuptor.
Când este gata, o dai pe răzătoarea cu ochiuri mici, o asezonezi cu sare, piper, ulei şi oţet.
Fiecare ou fiert îl îmbraci în amestecul de sfeclă.
Intr-o farfurie pui puţină făină albă, în alta pesmetujl şi în a treia farfurie spargi un ou, pe care-l baţi biine cu o furculiţă.
Oul îmbrăcat în pasta de sfeclă, îl treci prin făină, ou bătut şi apoi prin pesmet. Repeţi de trei ori.
Prăjeşti ouăle în ulei încins, până când crrusta de pesmet devine aurie.
Când s-au răcit, le tai în patru şi le pui pe platou.
Pofta buna!
poate iti place si:
Oua cu carnati
Oua cu carnati din: carne de carnati, ardei gras, ceapa, oua, piper, cheddar, branza rasa. Micul dejun este o masă importantă a zilei, care trebuie să asigure o sursă de energie și nutrienți pentru a începe ziua într-un mod sănătos. Consumul unui mic dejun echilibrat poate avea numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea nivelului de […]
Oua cu carne de curcan
Oua cu carne de curcan din: oua, pudra de soia, sare, praf de copt, branza cottage, unt, carne de curcan, branza, bacon. Ingrediente: 5 oua 30 gr pudra de soia sau pudra de proteina 1/2 lingurita sare 120 gr branza cottage 15 gr branza taiata cuburi 1/2 lingurita praf de copt 30 gr unt topit […]
Pofta buna!