Sufleu cu oua si cascaval din: oua, unt, faina, lapte, smantana, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 6 ouă fierte, decojite 2 linguri cu unt 1 lingură cu făină 300 ml lapte 200 g smântână 2 albuşuri 1 lingură cu parmezan ras sau caşcaval sare piper Mod de preparare: Pune la încins untul, căleşte iute făina, […]
Oua la cuptor cu sunca si cascaval din: oua, smantana, sunca, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 3-4 ouă 200 ml smântână 4 felii şuncă 2 linguri caşcaval sare si piper Mod de preparare: Smântână se repartizează în patru forme mici, individuale. Se toacă şunca şi se pune peste smântână. Se sparge câte un ou în fiecare vas. Se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.