Oua cu sparanghel

Printeaza

Oua cu sparanghel din: oua, sparanghel, smantana, unt, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 oua mari
  • 1 conserva de sparanghel
  • 4 linguri smantana groasa
  • 30 g unt
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incingeti cuptorul la 210C, scurgeti bine sparanghelul, taiati fiecare bucata in doua si puneti deoparte jumatatea dinspre varf.

Pe celelalte, caliti-le 5 minute in untul incins, lasati-le sa se scurga si maruntiti-le in mixer, pana ce obtineti un piure mai gros.

Incorporati smantana, sarea, piperul si patrunjelul tocat si puneti compozitia in patru boluri nu prea mari.

Spargeti cate un ou in fiecare bol, tineti-le in cuptor circa 10 minute (pana ce se-ncheaga ouale) si serviti piureul imediat, garnisit cu varfurile de sparanghel puse deoparte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.