Oua umplute cu ficat de pasare si maioneza din: oua, sare, pate de ficat, smantana, sare, piper, ardei, masline, patrunjel, maioneza. Ingrediente: 3 ouă sare 2 linguri pate de ficat de pasare 1 lingură smântână sare piper măcinat 1/2 ardei 1 lingură rondele de măsline câteva frunze de pătrunjel 3 linguri maioneză Mod de preparare: […]
Ouă umplute cu ciuperci si ceapa verde
PrinteazaOuă umplute cu ciuperci si ceapa verde
Ouăle se fierb tari. Codiţele de la 1 kg de ciuperci se toacă mărunt şi, împreuna cu 2-3 căţei de usturoi şi câteva fire de ceapă verde, sare şi curry, după gust, se înăbuşă în ulei de măsline până scade compoziţia.
Cu compoziţia obţinută se vor umple jumătăţi de ou, care apoi se vor orna cu fâşii de gogoşar.
Pălărioarele ciupercilor se pot frige, iar la masă le servim cu lămâie, ca atare, sau le fierbem în apă cu zeamă de lămâie (pentru a deveni mai albe), le scurgem şi apoi facem un sos ca pentru clătite, le trecem prin acest sos şi le prăjim în ulei bine încins.
Ouă umplute cu ciuperci si ceapa verde
Pofta buna!
Oua umplute cu pate de rata
Oua umplute cu pate de rata din: oua, pate de ficat, brânză de vaci, smântână, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 10 ouă 1 cutie pate de ficat de rata brânză de vaci 20 g smântână concentrat de legume sare piper patrunjel Mod de preparare: Fierbi ouăle în apă cu sare, timp de 10 minute. Le laşi să […]