Oua umplute cu unt si verdeata din: oua, patrunjel, pesmet, usturoi, unt, sare, piper. Ingrediente: 5 ouă 1 legătură pătrunjel proaspăt 3 linguriţe pesmet 2 căţei usturoi 1 lingură unt sare şi piper Mod de preparare: Se fierb ouăle la foc potrivit, în apa cu o linguriţa de sare si, după ce se răcesc, se […]
Oua umplute cu ciuperci si mascarpone
PrinteazaOua umplute cu ciuperci si mascarpone din: oua, ciuperci, marar, patrunjel, ceapa verde, pesmet, ulei, mascarpone, piper, sare, lamaie.
- 10 oua
- 400 g ciuperci champignon
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura ceapa verde sau 1 ceapa uscata
- 2 linguri pesmet
- 3-4 linguri ulei
- 100 g mascarpone
- piper negru macinat
- sare
- 1/2 lamaie
Mod de preparare:
Fierbi ouăle tari, ie răceşti şi le cureţi. Tai ouăle în jumătate, pe lungime şi le scoţi cu grijă gălbenuşurile.
Cureţi ceapa şi ciupercile, le speli şi le tai mărunt. Căleşti în uleiul încins ceapa şi ciupercile.
Când au scăzut, iei tigaia de pe foc şi adaugi verdeaţa fin tocată, pesmetul, sare şi piper după gust.
Freci gălbenuşurile cu mascarpone, apoi încorporezi treptat ciupercile.
Cu această compoziţie, umpli albuşurile şi le decorezi cu felioare de lămâie.
Oua umplute cu ciuperci si mascarpone
Pofta buna!
poate iti place si:
Oua umplute cu masline si capere din: oua, masline verzi, capere, maioneza, iaurt, mustar dijon, ulei de masline, sare, piper si masline. Ingrediente: 6 oua 9-10 masline verzi, tocate 1 lingura capere tocate marunt 2 linguri maioneza 2 linguri iaurt 2 lingurite mustar Dijon 1 lingurita ulei de masline sare și piper proaspat macinat negru […]
Pofta buna!