Oua umplute cu ciuperci si patrunjel

Printeaza

Oua umplute cu ciuperci si patrunjel din: oua, ciuperci, lamaie, sare, piper, patrunjel.

Oua umplute cu ciuperci si patrunjel

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 100 g ciuperci
  • 1/4 lămâie
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

 

 

Mod de preparare:

Fierbi ouăle tari, le tai în jumătăţi şi le scoţi gălbenuşurile.

Separat, înăbuşi în ulei ciupercile tăiate fin şi stropite cu zeamă de lămâie şi le potriveşti de sare.

Sfărâmi gălbenuşurile, pui 2 linguri zeamă de ciuperci, apoi combini gălbenuşurile cu ciupercile călite, umpli albuşurile şi decorezi cu verdeaţă. S

erveşti pe frunze de sala­tă, alături de ceapă verde şi ridichi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Oua umplute cu aroma de curry

Oua umplute cu aroma de curry din: oua fierte, unt, pudra de curry, usturoi, ceapa verde, maioneza, sos tabasco, sare. Oua umplute cu bacon Oua umplute cu unt Ingrediente 6 oua fierte tare 1 lingura unt 1 lingurita pudra de curry 1 catel usturoi, zdrobit 1 fir ceapa verde tocata 30gr maioneza 1/4 lingurita sos […]

 

retete

Oua umplute cu sunca picanta

Oua umplute cu sunca picanta din: oua fierte, sunca picanta, mustar, maioneza, sare, paprika. Ingrediente: 6 oua fierte tare 100 gr sunca picanta 4 lingurite mustar 3 linguri maioneza 1/4 lingurita sare Paprika     Mod de preparare: Taiati oualele in jumatati si indepartati galbenusurile. Pasati cu o furculita intr-un bol, apoi adaugati sunca maruntita, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.