Oua umplute cu crema de ciuperci

Printeaza

 Oua umplute cu crema de ciuperci

Ingrediente:

  • 10 oua fierte tari
  • 150 g ciuperci
  • 100 g branza
  • 1 lingura margarina
  • 10 rosii
  • sare
  • piper
  • condimente
  • usturoi

 

Mod de preparare:

Oua umplute cu crema de ciuperci: Se taie un capac in oua pe unde se scoate galbenusul. Ciupercile se toaca marunt si se freaca cu branza si margarina pana se formeaza o pasta. Se adauga sere, piper, usturoi tocat matunt, condimente, dupa gust.

Se umple fiecare ou cu paste de ciuperci. Se aseaza un strat de maioneza, apoi oul.

Din rosie se taie un capacel, se scobeste de miez si se aseaza deasupra oului. Se orneaza cu verdeata tocata marunt si felioare de lamaie.

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Nu ma prea omor eu dupa oua

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.