Oua umplute cu bacon

Printeaza

Oua umplute cu bacon din: oua fierte, maioneza, zeama de muraturi, mustar dijon, salata de hrean, sare, piper, paprika.

Ingrediente: Oua umplute cu bacon

  • 6 ouă fierte
  • 3 linguri maioneza
  • 1 lingurita zeama de muraturi
  • 1 lingură mustar dijon
  • 1 lingurita salata de hrean
  • sare și piper negru
  • 3 felii de bacon, prajit si maruntit
  • paprika

 

Mod de preparare:

Curatati oualele, taiati jumatati si scoateti galbenusul si puneti intr-un bol.

Se amestecă gălbenușurile de ou, maioneza, zeama de murături, muștarul și hreanul. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă. Adaugati 2 felii de bacon maruntit. Amestecați bine.

Se umplu albusurile cu amestecul de galbenus. Se presară cu paprika si garnisiti cu restul de bacon.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.