Ouă umplute cu caşcaval cu garnitură de budincă din branză de vaci şi salam de Sibiu

Printeaza

Ouă umplute cu caşcaval cu garnitură de budincă din branză de vaci şi salam de Sibiu

Ingrediente:Ouă umplute cu caşcaval cu garnitură de budincă din branză de vaci şi salam de Sibiu

  • 13 ouă
  • 500 g brînză de vaci
  • 200 g caşcaval
  • 120 g unt
  • 18 felii de salam de Sibiu (tăiat subţire la maşină)
  • 1 lingura făină
  • sare
  • 15 g zahăr
  • boia iute

 

Mod de preparare:

Brînză de vaci se amestecă la cald cu făina, 3 ouă crude, sare, zahăr şi 30 g unt topit.

Se unge cu unt fundul unui platou de metal, se pune brînză şi se asază pe o paletă în formă de tartă. Se dă la cuptor circa 15 minute.

Se fierb 9 ouă 10 minute, se scot cojile, se taie în două în lungime şi se scot găl­benuşurile.

Caşcavaşul ras se amestecă cu gălbenuşurile fierte, 1 ou crud, puţină boia iute şi pesmet.

Cu această compoziţie se umplu ouăle. Salamul se pune deasupra ouăle, apoi se aşază pe platou pe soclul din brinză de vaci şi se mai dă la cuptor 4 minute.

Se serveşte fierbinte cu puţin sos de friptură peste salam.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.