Oua umplute cu ciuperci
PrinteazaOua umplute cu ciuperci
- 30 ouă
- 1 cutie cu ciuperci
- 2 legături de ceapă verde
- sare
- piper
- maioneză din 2 ouă
- 100 g smântână
- verdeaţă pentru decor
Mod de preparare:
Int-o oală cu apă rece şi sare pui ouăle să se fiarbă. Intre timp, scoţii ciupercile din saramura din conservă, le speli bine şi le laşi să se scurgă.
Cureţi şi toci ceapa si o pui să se călească în ulei. Adaugi ciupercile tăiate în bucăţi mai mici şi laşi să fiarbă împreună cu ceapa.
Cureţi ouăle de coajă, le tai pe lung şi scoţi gălbenuşurile. După ce s-au răcit iar ciupercile cu ceapă s-au fiert până au scăzut, amesteci, potriveşti de sare şi piper şi umpli albuşurile.
Aranjezi frumos pe un platou, amesteci maioneza cu smântână şi o torni deasupra ouălor umplute. Decorezi cu frunzuliţe de pătrunjel.
Pofta buna!