Ouă umplute cu ficat cu garnitură crutoane din foitaj

Printeaza

Ouă umplute cu ficat cu garnitură crutoane din foitaj

Ingrediente:Ouă umplute cu ficat cu garnitură crutoane din foitaj

  • 12 ouă
  • 500 g ficat de pasăre sau de porc
  • 1 ceapă
  • 15 g făină
  • 150 g unt
  • sare
  • piper
  • 3 linguri vin roşu
  • sos Madera
  • 12 crutoane coapte din foitaj

 

Mod de preparare:

Ouăle se fierb 10 minute, se scot cojile, se taie în două şi se scot gălbenuşurile.

Ficatul se sotează cu ceapă şi unt, apoi se toacă mărunt şi se ames­tecă cu gălbenuşurile, 80 g unt, sare, piper şi vin roşu.

Se umplu ouăle, se aşază pe crutoane, apoi se aşază pe un platou şi se napează cu sos Madera.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.