Ouă umplute cu ficat de pasăre
PrinteazaOuă umplute cu ficat de pasăre
- ouă
- ficat de pasăre
- ceapă
- unt
- sare
- piper
- coniac
- salată verde
Mod de preparare:
Se fierb ouă tari, se taie de-a lungul în jumătăţi, se scoate gălbenuşul şi se umplu cu următoarea compoziţie de ficat de pasăre.
Se prăjesc ficaţii de pasăre cu puţină ceapă şi unt, pînă se îngălbeneşte ceapa. Se potriveşte de sare şi piper. Se adaugă gălbenuşurile scoase din ouă şi se trece totul de 2—3 ori prin maşina de tocat cu sită deasă.
Se amestecă bine şi se aromează cu puţin coniac.Cu această pastă se umplu jumătăţile de ou, care se aranjează pe un platou, decorîndu-se în jur cu foi de salată verde.
Pofta buna!