Oua umplute cu ficat

Printeaza

Oua umplute cu ficat 

Ingrediente:Oua umplute cu ficat

  • 6 ouă
  • 100 g ficat de gâscă
  • unt proaspăt cât o nucă
  • un vârf de linguriţă sare
  • câteva frunze de salată verde

 

Mod de preparare:

Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie în două în lungime. Se scot gălbenuşurile, se trec prin sită şi se freacă cu ficatul de gâscă fiert.

Se adaugă unt proaspăt cât o nucă, se potriveşte de sare. Cu această compoziţie bine frecată se umplu jumătăţile de ou cu vârf şi se aşază în farfurie pe un strat de salată verde tăiată ca tăiţeii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.