Oua umplute cu galbenus sau pate de ficat
PrinteazaO reteta de oua umplute cu pate de ficat si maioneza, mustar sare si piper.
- 100 g maioneză
- 4 ouă
- 1 lingură muştar
- 50 g pate de ficat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbi ouăle în apă cu sare, timp de 10 minute, ca să fie tari. Le scoţi gălbenuşurile şi le amesteci cu maioneză şi muştar. Piperezi şi sărezi după gust. Umpli ouăle cu această compoziţie.
O altă variantă este umplutura cu pate de ficat. Amesteci pateul cu maioneza, sărezi şi piperezi după gust. Poţi decora ouăle cu frunze de pătrunjel. Sunt delicioase!
Poftă bună!
Incoming search terms:
- oua umplute cu pate ficat
- oua umplute cu pateu si galbenus
- oua umplute cu pateu si maioneza