Oua umplute cu maioneza si masline
PrinteazaOua umplute cu maioneza si masline din: oua, maioneza, mustar, castravete, ardei, sare, piper, sos, patrunjel, hrean, lamaie, masline.
- 8 ouă fierte tari
- 8 linguri maioneză
- o lingură muştar
- un castravete murat
- un ardei copt
- sare
- piper
- sos iute
- pătrunjel verde
- hrean ras
- lămâie
- măsline
Mod de preparare:
Curăţă ouăle de coajă şi taie-le jumătăţi. Scoate gălbenuşurile şi amestecă-le bine cu maioneza.
Imparte amestecul în trei.
In prima parte, adaugă castravete murat tăiat mărunt şi muştar. In a doua, pune ardei copt făcut piure, sare şi sos iute. In a treia parte pune pătrunjel verde tocat, hrean, sare şi pier.
Cu ajutorul unui şpriţ, umple jumătăţile de ou cu cele trei compoziţii. Decorează cu feliuţe de lămâie, castravete, salată, măsline.
Pofta buna!