Oua umplute cu masline si capere
PrinteazaOua umplute cu masline si capere din: oua, masline verzi, capere, maioneza, iaurt, mustar dijon, ulei de masline, sare, piper si masline.
- 6 oua
- 9-10 masline verzi, tocate
- 1 lingura capere tocate marunt
- 2 linguri maioneza
- 2 linguri iaurt
- 2 lingurite mustar Dijon
- 1 lingurita ulei de masline
- sare și piper proaspat macinat negru
- felii de masline pentru topping
Mod de preparare:
Fierbeti oualele 5-7 minute, lasati apoi in apa rece sa se raceasca. Curatati, taiati in jumatate și transferati galbenușurile intr-un castron mic. Pasati pana obtineti piure.
Se amesteca maioneza, iaurtul, mustarul Dijon ai uleiul de masline. Adaugati in castron peste piureul de galbenusuri. Adaugati maslinele, caperele si condimentati cu sare si piper dupa gust.
Umpleti albusurile. Se decoreaza cu felii de masline.
Pofta buna!