Oua umplute cu mazare si sos pesto
PrinteazaOua umplute cu mazare si sos pesto din: oua, mazare, sos pesto, branza feta, suc de lamaie, piper, verdeata.
- 4 oua fierte
- 200 g mazare noua
- 8 lingurite sos pesto
- 50 g branza feta
- suc de lamaie
- piper
- verdeata, dupa gust
Mod de preparare:
Mazărea se desface din teci si se pune la fiert pentru 15 minute. Feta se mărunţeste cu furculiţa, iar ouăle fierte se taie în două si se scoate gălbenu-şul, care se desface si el cu furculiţa. Mazărea fiartă se mărunteste cu mixerul si se amestecă apoi cu gălbenuşurile fierte si cu brânza.
Se umplu albuşurile si se picură pe fiecare jumătate de ou câte o linguriţă de sos pesto si zeamă de lămâie. Se presară cu piper si se aduc la masa cu verdeata tocata marunt.
Oua umplute cu mazare si sos pesto
Pofta buna!