Oua umplute cu pate de ficat si maioneza

Printeaza

Oua umplute cu pate de ficat si maioneza din: oua, pate, maioneza, sare piper, ceapa.

Ingrediente:Oua umplute cu pate de ficat si maioneza

  • 1 cutie pate de ficat
  • 10 ouă fierte tare
  • 5 linguri maioneză
  • sare
  • piper
  • frunze de ceapă pentru decor

 

Mod de preparare:

Tai câte un capac ouălor fierte şi curăţate şi le scoţi cu grijă gălbenuşurile.

Mixezi într-un bol gălbenuşurile cu 4 linguri maioneză şi pateul de ficat. Umpli albuşurile cu pastă şi le decorezi cu maioneză, verdeaţă, codiţele de ceapă şi cubuleţe de ardei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.