Oua umplute cu pate de pui si sunca

Printeaza

Oua umplute cu pate de pui si sunca din: oua, mustar, pate de pui, sunca, ulei, patrunjel, suc de lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Oua_umplute_cu_pate_de_pui_si_sunca

  • 15 oua
  • 50 g mustar
  • 100 g pate de pui
  • 100 g sunca
  • ulei
  • patrunjel proaspat
  • suc de lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbem 14 oua, timp de 10 minute. Dintr-un ou fiert si unul crud preparam maioneza. Zdrobim galbenusul fiert, adaugam galbenusul crud, o lingurita de mustar, sare si piper. Turnam ulei treptat si frecam, pana cand obtinem consistenta dorita. La Final adaugam o lingura cu suc de lamaie.

Taiem un capacel fiecarui ou si scoatem galbenusurile cu grija. Zdrobim galbenusurile si adaugam maioneza, patrunjelul tocat si pate-ul de pui.

Punem sare si piper dupa gust si frecam bine. umplem albusurile cu grija, adaugam 2-3 bucatele mici de sunca si punem capacelul. Asezam ouale pe platou, ornam cu frunze de patrunjel si pastram la rece.

Oua umplute cu pate de pui si sunca

Oua_umplute_cu_pate_de_pui_si_sunca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.