Oua umplute cu pate de pui si sunca
PrinteazaOua umplute cu pate de pui si sunca din: oua, mustar, pate de pui, sunca, ulei, patrunjel, suc de lamaie, sare si piper.
- 15 oua
- 50 g mustar
- 100 g pate de pui
- 100 g sunca
- ulei
- patrunjel proaspat
- suc de lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbem 14 oua, timp de 10 minute. Dintr-un ou fiert si unul crud preparam maioneza. Zdrobim galbenusul fiert, adaugam galbenusul crud, o lingurita de mustar, sare si piper. Turnam ulei treptat si frecam, pana cand obtinem consistenta dorita. La Final adaugam o lingura cu suc de lamaie.
Taiem un capacel fiecarui ou si scoatem galbenusurile cu grija. Zdrobim galbenusurile si adaugam maioneza, patrunjelul tocat si pate-ul de pui.
Punem sare si piper dupa gust si frecam bine. umplem albusurile cu grija, adaugam 2-3 bucatele mici de sunca si punem capacelul. Asezam ouale pe platou, ornam cu frunze de patrunjel si pastram la rece.
Oua umplute cu pate de pui si sunca
Pofta buna!