Oua umplute cu pate de pui

Printeaza

Oua umplute cu pate de pui din: oua, pate, mustar, unt, masline, patrunjel, boia, sare, piper.

Ingrediente:Oua_umplute_cu_pate_de_pui

  • 4 ouă fierte
  • 100 g pate de ficat de pui
  • 1 linguriţă de muştar
  • 1 linguriţă de unt
  • 1 lingură de măsline negre
  • pătrunjel
  • boia
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie ouăle fierte în două. Pune gălbenuşurile într-un castron. Freacă-le cu unt şi muştar, pe urmă adaugă pateul de ficat şi omogenizează. Potriveşte de sare, piper şi adaugă puţin pătrunjel tocat fin.

Ia din amestecul de pate şi umple jumătăţile de albuş. Presară boia şi decorează cu felii de măsline.

Oua umplute cu pate de pui

Oua_umplute_cu_pate_de_pui

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.