Oua umplute cu piept de pui si porumb

Printeaza

Oua umplute cu piept de pui si porumb din: oua, piept de pui, porumb, ardei, maioneza, marar, sare, piper.

Ingrediente:Oua umplute cu piept de pui si porumb

  • 10 ouă
  • 1/2 piept de pui
  • 150 g porumb dulce, din conserva
  • un ardei gras roşu
  • o ceaşcă maioneză
  • mărar
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • boia dulce afumată
  • o lămâie
  • 10 măsline verzi, pentru decor

 

Mod de preparare:

Se fierb ouălele tari, se răcesc şi se curăţă de coajă. Se fierbe pieptul de pui cu sare şi apoi se toacă mărunt. Se taie ouălele în jumătăţi şi se scoate gălbenuşul. Se toacă ardeiul mărunt şi se amestecă cu pieptul de pui şi porumbul fiert.

Intr-un bol, se amestecă gălbenuşurile de la ouă cu maioneza, coaja rasă de la lămâie, zeama de lămâie, verdeaţa tocată mărunt şi boiaua afumată.

Se încorporează sosul obţinut în compoziţia cu piept de pui, se adaugă sare şi piper, după gust, şi se amestecă bine. Se umplu jumătăţile de ou cu salata de pui şi se ornează cu jumătăţi de măsline verzi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.